Noticies.

Notícies
19 Maig 2013 Sortida fins a Arbúcies Data notícia Data publicació
19/05/2013 03/07/2013

El 19 de maig de 2013, el Club va organitzar una sortida amb els clàssics fins a Arbúcies. Has van visitar el Museu Etnològic del Montseny (La Gabella), on es pot descobrir la història i l'activitat econòmica d'Arbúcies. Després es va visitar la Farga del Roquer, allà vam poder veure funcionar l'antiga turbina que accionada per l'aigua de la rirera feia moure varies màquines de taller. Acabades les visites, ens vam reunir al Hostal Nou per dinar plegats.

01-02/06/2013 - Llotja de Sils 2013, Data notícia Data publicació
01/06/2013 01/07/2013
Durant la celebració de la Llotja de Sils 2013, el Club va tenir el seu stand per oferir i animar a participar de les activitats del Clàssic Motor Club Vall d'Aro.

Agermanament del CMC Vall d'Aro amb el Club Fiat 500 Alto Canavese Data notícia Data publicació
04/2008 30/04/2008

El Clàssic Motor Club Vall d'Aro i el Club FIAT 500 Alto Canavese han començat les primeres relacions per futures col·laboracions conjuntes. La sòcia M Cristina Gascons ha impulsat aquest agermanament. En la fotografia es veu el president del club italià obsequiant amb la camiseta del club al vocal de mitjans de comunicació del CMC Vall d'Aro.

1a. trobada de bicicletes clàssiques i calçotada a Castell d'Aro Data notícia Data publicació
16/03/2008 30/04/2008
El diumenge 16 de març de 2008, el nostre club va organitzar la I Trobada de Bicicletes Clàssiques i una calçotada. El punt de trobada va ser el parc de Can Nitus (Castell d'Aro) a les 10 del matí.

La participació en aquesta primera edició va ser bastant important. De les bicicletes clàssiques que van portar els nostres socis, podem destacar: una Gimson, una Emporium (les dues fabricades a Figueres), dues GAC Mobylette (fabricades al País Basc), una Hèrcules, una Peugeot i una col·lecció de tricicles (de la Col·lecció Museu Francesc Sais).

Per fer venir gana als participants de la trobada, el club havia preparat una petita ruta amb bicicleta fins a la Font Picant. Després de realitzar la ruta, va ser l'hora de preparar els calçots i la carn a la brasa. El cuinat dels calçots va ser dirigida pel nostre amic i soci Pere Rodríguez, un autèntic entès en la matèria!

Va ser un dia rodó! vam poder fer una mica d'esport amb les nostres bicicletes clàssiques i gaudir d'una bona calçotada. Desitgem que la pròxima edició hi hagi més socis que recuperin la seva bicicleta clàssica per passar un bon dia.

Gràcies a tots els voluntaris que ens van donar un cop de mà en la preparació de l'activitat i també l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro per la seva col·laboració.


Fotos de preparcio del process de plantxa i pintura del camiò classic del Classic motor club vall d'aro.

Vull més informació ...